Leasing

LEASING

LEASING

Hvad er flexleasing?


Ved Flexleasing slipper du får at betale den høje danske

registreringsafgift. I stedet betales registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode. For at benytte sig af denne løsning skal leasingkontrakten håndteres igennem et leasingselskab som er godkendt hertil. Dette kan ske ved en af vores samarbejdspartnere Santander, AL-Finans eller Global Car Leasing.


Hvad er fordelen?

Man har en væsentlig mindre kapitalbinding, typisk en 10-20% af den danske markedspris. Efter endt leasingperiode vil disse biler samtidigt være nemmere, at omsætte igen, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større køberklientel. Bilen vil til enhver tid senere, kunne indregistreres på danske eller udenlandske nummerplader.


Hvem ejer bilen?

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer og leasingtager (dig) som bruger. Efter endt leasingperiode kan/skal leasingtager anvise en køber der indfrier bilens restværdi. Eller du køber den tilbage selv.

 

Hvad sker der ved kontraktens udløb?

Leasingtager anviser køber til kontraktens restværdi og bilen afmeldes. Hvad gør man så?

 

A. Bytter bilen eller sælger til BachCAR Aps

B. Sælger bilen i udlandet

C. Forlænger leasingkontrakten

 

Hvad koster det?

Den procentvise registreringsafgift betales på brugte biler med 0,5% (bilens alder over 36 måneder) eller 1% (bilens alder 3-36 måneder) pr. måned af bilens totale vurderede registreringsafgift (ca. 59% af dansk handelspris for tilsvarende bil til salg i DK), samt en forrentning af den tilbageværende afskrevne registreringsafgift.

 

Eksempel og tommelfingerregel:

En bil til salg i DK med dansk afgift koster kr. 1.000.000, heraf vil afgiften være ca. 590.000. Er bilen over 36 mdr. vil den mdr. afgift være ca. 1% af afgiften, når den

tilbageværende afskrevne registreringsafgift er indregnet. Dvs. mdr. afgift er kr. 5900,-

 

Hertil kommer finansiering af selve "stålet" samt omkostninger til etablering af leasingkontrakten Stiftelsesomkostninger ligger på ca. 5000,- kr. Registreringsafgiften for den ønskede periode betales forud og moms lægges til.

 

Hvilke biler kan bruges?

Der må ikke i forvejen være betalt registreringsafgift på bilen. Bilen skal altså være uden afgift. Det vil oftes være fra Tyskland, Sverige eller andre lande hvor der ikke er høj registreringsafgift.

 

Hvornår kan det betale sig?

Mange tror Flexleasing kun er for drømmebiler, der er udenfor økonomisk rækkevidde for de fleste.

Vores beregninger viser dog, at Flexleasing kan betale sig på mange biler, med en udsalgspris inkl moms og afgifter på kr. 300.000 og derover.

 

Der kan laves mange forskellige beregninger og flere ting spiller ind. Vi stiller gerne et eksempel op, så du kan se, om der er en økonomisk fordel i at lease.

 

 

LINKS

 

Mere information

 

Klik herunder for yderligere information om vores samarbejdspartnere.

 

Santander Consumer Bank

 

Al-finans

 

Global Car Leasing